Tuesday, December 2, 2014

Букмекер і ми. Чи можливо жити на доходи від ставок?

Ця стаття буде цікава насамперед чоловікам, так як сильна половина більше тягнеться до спорту, азарту і халяви. Можливість «зрубати капусти» без фізичних чи розумових зусиль завжди приваблює натовпи людей. Але, як показує практика, людей, які зробили на спортивних ставках стан зовсім незначна кількість.

Зазвичай, азартні гравці, на початку своєї, так званої, кар'єрі Беттері починають вигравати досить непогані гроші. Феномен цього явища, мені особисто, зовсім не зрозумілий. Чому новачкам щастить, а більш досвідчені Беттері не можуть собі забезпечити стабільний і серйозний дохід від ставок? Причина цього криється насамперед у психології людини. Кожен виграв в силу своєї жадібності відразу ж хоче повторити успіх і отримати більш серйозні гроші. І все! Понеслась!

Як правило, ставки робляться без глубого аналізу спортивних подій. Щоб отримати побільше, недосвідчений Беттер починає збивати в одну купу неймовірну кількість коефіцієнтів. Але як показує зла практика - такий підхід зазвичай працює на букмекера, а не на Беттері.

Ставити великі гроші на явних фаворитів, теж не метод. Спортивні фаворити - це теж народи, і вони не можуть регулярно тільки вигравати. Тому велика ставка на фаворита з низьким кефом теж може Вас розорити.

Який же вихід для азартного людини, яка без цього не може жити? Вихід є - робити ставки тільки на події, які ретельно проаналізовані Вами або аналітиками, які заробляють на хліб саме такими прогнозами. Звичайно, інтернет заповнений інформацією зі стовідсотковими прогнозами, договірними матчами та іншої багатообіцяючою інфою.

Запам'ятайте собі раз і назавжди, продавати інфу про договірні матчі ніхто не буде. Немає сенсу. Володіючи такою інформацією, кожен мало-мальськи розумна людина поставив би всі наявні гроші на це договірне подія і зробив би стан буквально за короткий період.

Але розумний глибокий аналіз майбутнього спортивної події може повернути пані Удачу обличчям до Вас. Чи не об'язательно вигравати кожну ставку. Достатньо, якщо Ви повернете ваги програшів-виграшів на 51% у свій бік і Ви вже на коні.

No comments:

Post a Comment

Bodybuilding комплекс тренувань любов і відносини авто машини офіс життя компанії банк гроші кредит Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини filmbaze.ru filmi.ge fest-news.kiev.ua firmware-portal.com fikus.xyz finhoz09.ru finger.sentav.com filmypro.net filmy-hd.com firmware-all.com