Tuesday, December 2, 2014

Як знайти Форекс-інвестора?

Форекс-інвестор - це особа, що вносить кошти на рахунок трейдера з метою отримання частини профіту від валютного трейдингу. Залучення інвесторв дозволяє багатьом талановитим спекулянтам вирішувати питання з браком коштів для торгівлі.

Якщо трейдер отримує прибуток від проведення операцій на біржі Форекс в розмірі 30% на місяць, володіючи депозитом в 1000 доларів, його щомісячний заробіток становить всього 300 доларів. За рахунок коштів інвесторів можна збільшити депозит до 100 тисяч доларів. Відповідно, прибуток зросте до 30 тисяч доларів на місяць. Зрозуміло, частина коштів доведеться віддати партнеру по валютному бізнесу, який вніс гроші на рахунок. Однак розмір залишився профіту в будь-якому випадку буде солідним.

Багато валютні спекулянти хочуть знати, де і як вони можуть знайти Форекс-інвесторів. Щоб привернути увагу заможних бізнесменів, охочих вкладати кошти у валютний ринок , потрібно навчитися стабільної і прибуткової торгівлі. Прибуток трейдера повинна становити хоча б 30% на місяць від суми стартового капіталу. Перед тим як переходити до пошуку партнера по валютному бізнесу, потрібно оволодіти майстерністю беззбиткового трейдингу. Крім того, щоб привернути увагу потенційних інвесторів, потрібно хоча б на час збільшити баланс торгового рахунку. Бажано, щоб вона була більше 100 доларів. Чим більше коштів на рахунку, тим більш представницьким він виглядає в очах бізнесменів. Збільшити розмір депозиту можна за рахунок кредитних коштів.

Після цього можна переходити безпосередньо до пошуку людей, готових вкласти кошти у валютну торгівлю. Для залучення грошей на рахунок трейдера можна використовувати як довірче управління, так і ПАММ-рахунки. Другий варіант відрізняється привабливими умовами як для керуючого трейдера, так і для інвестора. Спекулянтові потрібно всього лише відкрити рахунок і брати участь у рейтингу керуючих.

Знайти бізнес-партнера можна і в реальному житті, серед знайомих і друзів. Однак у цьому випадку потрібно уникати навіть незначних просідань депозиту, інакше будуть виникати конфліктні ситуації. Знайти партнерів в інтернеті набагато простіше. Якщо трейдер буде домагатися вражаючих результатів, його брокерська фірма, можливо, сама запропонує йому співпрацю.

No comments:

Post a Comment

Bodybuilding комплекс тренувань любов і відносини авто машини офіс життя компанії банк гроші кредит Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини filmbaze.ru filmi.ge fest-news.kiev.ua firmware-portal.com fikus.xyz finhoz09.ru finger.sentav.com filmypro.net filmy-hd.com firmware-all.com