Saturday, December 6, 2014

Секрети і факти, про мільйонерів

Виявляється, бізнес, на якому можна заробити БАГАТО грошей - дуже нудний. В Америці, наприклад, це мережа автостоянок, виробництво зварювального обладнання та інше в тому ж дусі. Якщо ви геніальний програміст - забудьте про мільйони. Наймані працівники мільйонерами не буває.
Факти про мільйонерів:

- Багато багатії не радять іншим довго сидіти в інститутах. Мільйонери, які «зробили самі себе» без папочкін спадщини, як правило, не просунулися далі 2 курсу ВНЗ. Ні в одному клубі мільйонерів у вас не запитають диплом про вищу освіту.

- 20% мільйонерів ніколи не вчилися в університеті, всього 6% мають ступінь доктора наук, 8% - освіту юриста, ще 6% - медичну освіту.

- Розумні мільйонери вважають за краще одружуватися на одній жінці і жити з нею все життя. Тому що ліві захоплення вимотують морально і фінансово, і боронь боже, новій дамі серця що-небудь не сподобається - вона може подати до суду і відсудити частину капіталу.

- У Китаї все більше стає мільйонерів, яким, колись знайти собі супутницю життя. Саме для таких зайнятих багатіїв організований спеціальний круїз, де вони шукають собі відповідну супутницю життя. На борт круїзного лайнера піднімається близько 50 осіб, більша частина з яких має стан понад $ 20 млн. На теплоході мільйонерів очікують завидні наречені: ретельно відібрані дівчата, які мріють про щасливе і багатою сімейного життя.

- Статистика: більше 35% мільйонерів ретельно трудяться - приблизно 45 - 55 годин на тиждень (для порівняння: звичайний роботяга трудиться близько 40 годин на тиждень).

- Найбільшими економними та ефективними серед мільйонерів вважаються шотландці, причому ніхто не може пояснити чому. Ну а самими великими розтринькувачами-мільйонерами вважаються російські олігархи.

- Вихідці з Росії становлять всього 6% від загального числа американських мільйонерів. На зате в середньому вихідці з Росії в шість разів частіше стають мільйонерами, ніж американці.

- Як з'ясувало спеціальне дослідження, мільйонерами стають глави тих сімей, де є не тільки строгий сімейний бюджет, але і ведеться жорсткий контроль витрат. Більшість мільйонерів заявили, що, плануючи своє фінансове майбутнє, вони витрачають багато часу.

- У Росії, США і Європі до мільйонерам ставляться по-різному. У нас головним джерелом інформації про мільйонерів залишаються анекдоти про «нових росіян», усілякий компромат, а також красиві історії про те, як можна з шиком витратити невідомо звідки взялися гроші.

- В Америці головним є принцип: «Якщо знаєш когось з грошима, не заздри і не конфліктуй з ним. Краще спробуй на ньому заробити, наприклад, що-небудь продавши багатієві ».

- Західні мільйонери ніколи не панькаються зі своїми дітьми. Єдине, на що не скупляться багатії щодо своїх чад - це освіта. Ніяких супердорогих іграшок, виконання капризів і іншого - діти повинні стати гідними продовжувачами сімейного бізнесу.

- Мільйонери воліють не купувати занадто великий будинок. Вважається, що великий будинок, це, по-перше, моторошні витрати на комунальні послуги, по-друге, доведеться багато платити прислузі за прибирання і, по-третє, в Європі це просто непристойно.

- 50% американських мільйонерів купують машини не дорожче ніж за 25 тис. Доларів. 20% мільйонерів взагалі ніколи не купували машину дорожче, ніж за 20 тисяч доларів. А більше третини американських мільйонерів відчуває стійку тягу до старих машин.

- Успішні мільйонери рідко прагнуть потрапити в коло високої аристократії. Вони воліють взагалі не вступати ні в які клуби, тому що там скрізь треба платити членські внески і розщедрюватися на благодійність.

- У нашій країні абсолютно всі нинішні мільйонери сколотили стан самі. У світі ця категорія мільйонерів становить 80% і лише близько 20% багатіїв отримали мільйони в спадщину.

- На Заході найдорожчий помічник мільйонерів - психоаналітик. Звичайно, гонорари психоаналітиків тримаються в таємниці, але відомо, наприклад, що психоаналітик Роберта де Ніро і декількох відомих олігархів недавно купила восьмий будинок.

- Зазвичай мільйонери в усьому світі живуть відносно скромно. Замість того, щоб витрачати гроші на самих себе, люди, що стали мільйонерами, інвестують. В середньому щороку мільйонер інвестує близько 20% свого доходу.

- Портрет середньостатистичного мільйонера виявився ось яким. Це чоловік 57 років. Він одружений і у нього троє дітей. Близько половини дружин мільйонерів у всьому світі працюють. Причому найпопулярніша професія тут - учитель.

- Одного разу було проведено опитування серед мільйонерів, їх запитували як заробити свій перший мільйон? Найпопулярніший відповідь зводився до одного: Завжди працюйте! Все має бути під вашим повним і всеосяжним контролем Не довіряйте своїх грошей нікому.

No comments:

Post a Comment

Bodybuilding комплекс тренувань любов і відносини авто машини офіс життя компанії банк гроші кредит Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини filmbaze.ru filmi.ge fest-news.kiev.ua firmware-portal.com fikus.xyz finhoz09.ru finger.sentav.com filmypro.net filmy-hd.com firmware-all.com