Wednesday, December 3, 2014

Як отримати кредит на малий бізнес, умови, необхідні документи

Рано чи пізно більшість малих підприємств і індивідуальних підприємців замислюються над питанням, як отримати кредит на малий бізнес, припустимо для того, щоб отримати стартовий капітал для запуску нового бізнесу, своєї справи або для фінансування розширення вже існуючого бізнесу. Коли Ви звертаєтеся в банк або друзям за допомогою в отриманні грошей для малого бізнесу, кредитор буде чекати повної та відкритої інформації.

Ви можете істотно збільшити ваші шанси для успішного забезпечення малого бізнесу кредитом, дотримуючись простих кроків.

На одну мить поставте себе з іншого боку питання. Якщо хтось звернувся до Вас і попросив дати грошей для малого бізнесу, Ви захотіли б точно знати, чому він, власник малого бізнесу або індивідуальний підприємець захотіли ці гроші і які шанси, що погашати кредит буде в повному обсязі і своєчасно.

Тому ключем до успіху в питанні «як отримати кредит на малий бізнес» буде ретельна підготовка. Першим ділом збираються разом всі необхідні документи, які допоможуть переконати кредитора, що кредит на малий бізнес є просто необхідністю і те, що ви не є джерелом ризику.
Що потрібно для отримання кредиту на бізнес:
Бізнес план - Бізнес-план показник кредитоспроможності і кредитор буде обов'язково його вивчати на предмет, чому ви хочете бізнес кредит, але і що ви збираєтеся робити з отриманими грошима.

Прогнози руху грошових коштів - один з перших питань, яке має будь-який кредитор? Чи зможете ви виплачувати кредит, вчасно і в необхідному обсязі. Ваші бізнес прогнози та рух грошових коштів дає кредиторам конкретні фінансові дані, які вони можуть застосувати   для оцінки цього ризику.

Заява вашого персонального фінансового стану - список ваших особистих активів і боргів, майна і т.д дає кредитору повну фінансову картину.

Щоб отримати кредит на малий бізнес, вам також можуть знадобитися і ці документи:

Останні податкові декларації - Якщо ваше підприємство створене і у вас і у вас є бізнес, створений до цього, то податкові декларації, це гарна ідея, щоб взяти їх з собою. Вони будуть давати кредитором більш повне уявлення про те, як ваш бізнес робить гроші.

Кредитний звіт - ви отримуєте кредитний рейтинг, купуючи речі, майно в кредит і потім повертаєте назад грошима, які ви повинні. Попередня історія погашення вашого кредиту відіграє дуже велику роль у створенні кредитного рейтингу, на всі ваші звернення до «кредитами» складається історія, яка використовується для визначення кредитного рейтингу.

Якщо ви не знаєте ваш кредитний рейтинг або підозрюєте, що ваш кредитний рейтинг поганий, спробуйте його виправити, перш ніж намагатися отримати кредит для малого бізнесу або спробуйте «взяти кредит з поганою кредитною історією»

Наступний крок в отриманні кредиту на малий бізнес є переконати кредитора, щоб він видав кредит. Але як переконати кредитора, щоб він дав кредит на малий бізнес?

Почнемо з розгляду точки зору   кредитора. Ви хочете гроші. Але кредиторів, швидше цікавлять відповіді на ці два питання: «Що ви збираєтеся робити з грошима?» І «Ви хороший ризик?»,   вам потрібно придумати «правильні» відповіді на ці два питання.

Відповідаючи на перше запитання, означає, що ви добре знайомі з усіма деталями вашого бізнес-плану, і ви в змозі відповісти на питання відповідні фінансової звітності, діаграм і графіків, які допоможуть переконати кредитора, що вам потрібно саме ту кількість грошей які ви просите, на реалізацію планів.

Відповідаючи на друге питання, означає, Ви вже маєте деяке уявлення по кредитному ризику, яку ви представляєте для кредитора і готові вирішувати свої проблеми.

Яке забезпечення у вас є - Забезпечення відноситься до матеріальних активів, які ви можете залишити в заставу,   для забезпечення кредиту. Ці активи можуть бути обладнання, будинок, автомобіль - щось цінне, що у вас є. Якщо ви не в змозі погасити кредит, то виручка від продажу активів використовується для погашення заборгованості.

Скільки грошей ви особисто готові вкласти в бізнес - Те, що готові ризикнути власними грошима, показує кредиторові, що ти ви прихильник розвитку підприємства.

Ваш досвід та / або досвід роботи у вибраній області - Тому що успіх вашого бізнесу залежить від цього в деякій мірі, будь-який потенційний кредитор захоче дізнатися більше про вас. Будьте готові розповісти про себе, коли ви подаєте заяву на позику для малого бізнесу - свій досвід, свої знання, і навіть ваші прагнення.

Ваші шанси отримати кредит для малого бізнесу буде значно збільшено, якщо у вас є всі необхідні документи, вони в порядку і готові для того, щоб заспокоїти кредиторів і переконати їх дати вам грошей у борг. Думаю, це як презентацію для важливого клієнта, або клієнта, і ви будете мати більше шансів на успіх.

Думайте про це, як про важливий клієнті або покупця, і ви будете мати більше шансів на успіх.

Тепер ви знаєте «Як отримати кредит на малий бізнес»

Удачі!

No comments:

Post a Comment

Bodybuilding комплекс тренувань любов і відносини авто машини офіс життя компанії банк гроші кредит Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини filmbaze.ru filmi.ge fest-news.kiev.ua firmware-portal.com fikus.xyz finhoz09.ru finger.sentav.com filmypro.net filmy-hd.com firmware-all.com