Saturday, December 6, 2014

Що таке торгівля бінарними опціонами?

Бінарні опціони є захоплюючими, відносно нові інвестиційні кошти, призначені в першу чергу для людей з малими інвестиційними портфелями. Інвестиції в чотирьох категорій активів, які дрібні інвестори традиційно були не в змозі інвестувати у зв'язку з високою початковою інвестицій, необхідних для торгівлі. Це індекси, валюти, сировинні товари та акції. Будь-який, хто коли-небудь думав про торгівлю в перших трьох класів активів знає, скільки початкових готівки необхідно. Торгівля акціями завжди були доступними для дрібних інвесторів, але деякі акції стоять так високо, що дрібні інвестори не вклали в них досі. Наприклад, Google торгується близько $ 725 +/- за одну акцію, а з бінарними опціонами ви можете інвестувати в Google за $ 10.

Бінарні опціони пропонують фіксований дохід, як відсоток ваших інвестицій, якщо в кінці періоду вашої торгівлі знаходиться «в грошах», що означає, що ви торгували правильно. Наприклад, якщо ви хочете придбати бінарний опціон на фондовому ABC, коли акція торгувалася на фондовому ринку за $ 25, ви можете вирішити, щоб купити опціон на акції, щоб рости в ціні або для акції до зниження вартості. Який би варіант ви не вирішили купити, якщо ваша торгівля була успішною, то ви будете «в грошах».

Історія бінарних опціонів

До 2008 року Бінарні опціони були доступні як екзотичні інвестиції великих портфельних інвесторів. Вони використовували опціони як хедж проти інших інвестицій. Дрібних інвесторів було мало або не було доступу до бінарних опціонах; Більшість не знають, що навіть існує такий інструмент. У 2008 році деякі індекси почали перераховувати бінарних опціонів і, починаючи з 2010 року спостерігається швидке зростання числа інтернет-брокерів, які спеціалізуються на спрощення торгівлі бінарними опціонами.

Як торгуються бінарні опціони

Як вже говорилося вище, будь-який бажаючий може купити бінарний опціон через брокера. Брокери намагаються зробити це дуже легко для вас, щоб торгувати бінарними опціонами. Вони мають легко читається інтерфейси, що дає поточну вартість всіх активів, які вони пропонують опціонами. Є багато пропонованих активів, але ніякої брокер не пропонує варіанти в кожному активі.

Оскільки існує чотири категорії активів, брокери зручно мають окремі посилання для кожного класу активів.

Коли Ви отримуєте доступ до класу активів, Ви бачите доступні варіанти, активи, запропоновані, та закінчення вибору. Ви також бачите, де Ви можете вибрати будь-який з трьох основних типів бінарних ставок.

Більшість брокерів бінарних опціонів виплачують між відсотками 70% і 90% для успішної торгівлі. Так що, якщо ви купили опціон за $ 10, і ви були в грошах ви отримаєте від брокера між $ 17 і $ 19 доларів. Це ваші початкові інвестиції плюс відсоток виплат. Якщо ваш опціон поза грошей, брокер повертає ваші інвестиції собі. Через зростання конкуренції, багато брокерів повертають до 15% для трейдерів, які виконали угоди «поза грошей».

У торгівлі бінарними опціонами це не має значення, якщо ви трохи в грошах або у великих грошах; виплата є фіксованою заздалегідь.

Базовий актив також фіксований заздалегідь, як період опціону. Деякі брокери пропонують опціони періодами 5 хвилин. Проте, більшість з них пропонують мінімальний проміжок в 15 хвилин. За межами мінімального, день, тиждень, місяць і т.д. Це робить торгівлю бінарних опціонів надзвичайно гнучкими.

Переваги торгівлі бінарними опціонами

    Бінарні опціони пропонують великий відсоток повернення інвестицій. Втрати у відсотках можуть бути також високі, як відсоток від інвестицій, але, оскільки інвестиції можуть бути так низько як $ 10, ризик відносно невеликий.

    Основи бінарного беттінга прості у вивченні. Як такі, вони роблять ранні екзотичні інвестиції, доступними для середнього інвестора. Правда, звичайно, що ті ж самі класи активів, які пропонуються в якості бінарних опціонів торгуються щодня в багатомільйонних контрактах. Глибина аналізу профі роблять при інвестуванні великих сум грошей і важко передбачити рух, і надзвичайно важко освоїти. Тепер, дрібні інвестори можуть вийти на ці ринки при відносно низьких ризиках і вчитися «на робочому місці».

    Бінарні опціони є стратегічним способом хеджування інших інвестицій. Короткі періоди опцій, дозволять вам зробити швидку торгівлю, щоб компенсувати втрати, які ви можете понести на інші інвестиції.

    Коли ви стаєте більш майстерними в торгівлі бінарними опціонами, Ви будете в змозі змусити мінливість ринку працювати на Вас. Ринки реагують на багато входи. Деякі з цих входів можуть виробити майже миттєві руху на ринках. Ви можете використовувати в своїх інтересах ці швидкі рухи з тим же самим низьким ризиком, як згаданий вище.

Основна стратегія

Є чотири класи активів, доступні бінарним трейдерам опціонами. Вони є індекси, валюти, сировинні товари та акції.

Вам потрібно буде отримати економічний календар. Це легко доступно онлайн. Все це говорить про регулярні економічні події, які будуть зроблені і коли. Уряду регулярно повідомляють багато економічних даних, як і корпорації. На зазначені дати, коли конкретні доповіді будуть зроблені, можна бути готовим скористатися цими економічними новинами.

Ви повинні взяти час, щоб навчитися основам як фундаментального і технічного аналізу. Фундаментальний аналіз часто називають здоровим глуздом аналізу, але це насправді набагато більше. Ви повинні передбачати наслідки подій. Наприклад, погодні явища можуть мати великий вплив на ціни на сировинні товари, можливо, після місяця події.

Технічний аналіз включає в себе навчання читати графіки. Існує безліч посібників, доступних онлайн для серйозного студента.

No comments:

Post a Comment

Bodybuilding комплекс тренувань любов і відносини авто машини офіс життя компанії банк гроші кредит Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини filmbaze.ru filmi.ge fest-news.kiev.ua firmware-portal.com fikus.xyz finhoz09.ru finger.sentav.com filmypro.net filmy-hd.com firmware-all.com