Wednesday, December 3, 2014

На волю - у вільні працівники

На сьогоднішній день, більшість серед пошукачів роботи, хочуть самостійно розпоряджатися своїм часом, мати вільний графік роботи. Дивлячись на популярність такого графіка, можна сказати, що не всі розуміють різницю між вільним графіком роботи і частковою зайнятістю.

Помилкова думка існує через те, що часткова зайнятість, являє собою одну з форм вільного графіка.

Під вільним графіком увазі, що, не дивлячись на те, повна або часткова зайнятість, співробітник сам вирішує, коли і скільки йому знаходиться на робочому місці. Існує дві форми у вільному графіку роботи:

- Орієнтована на час: тут не має значення, коли людина буде працювати, головним нюансом вважається, то, щоб 40 годин, які йому потрібно відпрацювати, він повинен знаходитися на своєму робочому місці, не дивлячись на те, як і коли це все робитиметься ;

- Орієнтована на результат: тут не так важливо час, проведений на робочому місці, як виконання поставленого завдання, яку потрібно зробити досить якісно, і в строк.

Великим плюсом роботи з вільним графіком, є те, що працівник має право розпоряджатися своїм особистим і робочим часом. При всьому цьому, з'являється час, який він може провести в тому ж спортзалі, або відвідати будь-яку виставку. Завдяки роботі з вільним графіком, ви завжди зможете організувати свій вихідний день. Провести весь час зі своїми близькими людьми. Все це можливо тоді, коли вам цього хочеться, і ви не будете прив'язаним до роботи, яка не дає це зробити.

Єдиний мінус такого виду роботи, полягає в тому, що не всі здатні правильно організувати себе і свої сили. Внаслідок чого, витрачений час, може набагато збільшиться, в порівнянні зі стандартним часом. Людина, яка працює за вільним графіком, не може піти з робочого місця. Тому що у нього закінчився час, йому доведеться працювати до того часу, поки не буде виконана робота.

Не дивлячись навіть про тих ситуаціях, коли працівника можуть викликати у будь нічний час, або в той же вихідний день, і йому доведеться їхати. Якщо людина не здатна до самоорганізації, ситуація вийде вкрай обтяжливою, тому як вся робота буде відкладена на потім, а це призведе до стану постійного авралу.

No comments:

Post a Comment

Bodybuilding комплекс тренувань любов і відносини авто машини офіс життя компанії банк гроші кредит Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини filmbaze.ru filmi.ge fest-news.kiev.ua firmware-portal.com fikus.xyz finhoz09.ru finger.sentav.com filmypro.net filmy-hd.com firmware-all.com