Tuesday, December 2, 2014

Як почати торгувати на Форекс

Настає день, коли Ви, прочитавши багато різної інформації про ринок Форекс, поговоривши на форумах і просто поміркувавши про своє розмитому майбутньому, приймаєте рішення зайнятися торгівлею і вкласти у свій майбутній бізнес свої перші кошти. Але Ви не маєте чіткого уявлення, з чого потрібно починати.
Покрокова інструкція входження в торгівлю на ринку Форекс.
Крок 1. Вивчіть інформацію про Форекс, як він працює, хто є його гравці і як на ньому можна заробити. Ваше завдання - зрозуміти механізм отримання прибутку і збитку.
Крок 2. Виберіть надійного брокера або дилінгового центру. Результати Вашої роботи значно залежать від якості обслуговування Ваших замовлень «купити» або «продати». Брокер - це посередник між Вами та ринком.
Вибравши брокера, скачайте торговий термінал і відкрийте демо-рахунок.
Крок 3. Детально вивчіть торговий термінал. Термінал має довідкової клавішею F1. Вивчаючи, Ви повинні розуміти, як продати або купити валюту, як виставляти відкладені ордери, тейк-профіт і стоп-лос, як міняти тайм-фрейм і як працювати з графіками і індикаторами і т.п. Таким чином, Ви вивчіть значення всіх термінів ринку.
Крок 4. Вивчення індикаторів і стратегій роботи з ними. Вам потрібно знайти кілька книг по ринку Форекс і вивчити тільки три розділи. Не читайте все підряд, це тільки додасть хаос в думки і нічому не навчить.
Ось необхідні розділи:
1. Загальна теорія технічного аналізу. Опис індикаторів, сигналів і їх параметрів. Усвідомте, як індикатори генерують сигнали і як з ними працювати.
2. Технічний аналіз ринку. Вивчення торгової системи, формування принципів входу в ринок і виходу, стратегій торгівлі. Перевірка вивчених стратегій на демо-рахунку.
3. Психологія. Важливо психологічно підготуватися для того, щоб Ви в самий вирішальний момент не "рятували» депозит, що веде до його однозначної втрати, а дотримувалися стратегії. Для початківців трейдерів дуже важливо не піддаватися страху, переживань, азарту та іншим сильним емоціям, контролювати їх. Рішення, прийняті «на емоціях», породжують втрати депозиту. Емоційна торгівля може призвести до нервового зриву і тому, що Ви роками не зможете достойно заробляти.
Крок 5. Створення власної стратегії та отримання досвіду на демо-рахунку. Ви розробляєте власну стратегію, акумулюючи досвід чужих стратегій. Не поспішайте відкривати реальний торгівельний рахунок, поки не відчуєте себе впевнено. Багато починаючі трейдери, переходячи на реальні гроші, швидко втрачали депозит, не маючи досвіду швидкої зміни стратегій.
Крок 6. Реальна торгівля. Вирішивши відкрити торговий рахунок, дайте собі відповідь на два важливих питання: через якого брокера торгувати і яку суму Ви плануєте вкласти в перший депозит.
Сума не повинна бути занадто великою, не більше 30% Вашої щомісячного доходу.
Не турбуйтеся, якщо Ви швидко втратили свій перший депозит. Більшість найуспішніших трейдерів теж починали з втрат. Вважайте це платою за навчання. Головне, щоб Ви цілеспрямовано осягали ринок і не кидали почате.
Багато починаючі трейдери, втративши кілька депозитів, йшли з ринку, але тільки самі цілеспрямовані продовжували вивчати стратегії, нові інструменти, розробляти ходи ... Саме вони зараз успішні і мають стабільно зростаючий профіт.

No comments:

Post a Comment

Bodybuilding комплекс тренувань любов і відносини авто машини офіс життя компанії банк гроші кредит Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини filmbaze.ru filmi.ge fest-news.kiev.ua firmware-portal.com fikus.xyz finhoz09.ru finger.sentav.com filmypro.net filmy-hd.com firmware-all.com