Tuesday, December 2, 2014

Ідея є. Де взяти гроші?

Як сказав Оскар Уайльд: «Робота - це останній притулок тих, хто більше ні на що не здатний»

Якщо ви читаєте цю статтю, значить ви шукаєте шляхи виходу з вашої ситуації, значить ви хочете кинути свою роботу і зайнятися власним бізнесом, який міг би вам принести фінансову свободу, свободу вибору, вільний час і самореалізацію.

Думаю, ви часто чуєте подібну фразу: «От якби в мене були гроші, я б швидко організував прибуткова справа!». Правда адже чули?

А спробуйте у відповідь на таку фразу сказати: «Я знаю де взяти гроші на старт, але потрібна хороша ідея з розписаним планом». Після такого, більш за все ви будете чути або тишу у відповідь, або: «треба подумати»

Вся справа в тому, що найчастіше люди тільки говорять, але далі розмов справа не заходить. Якщо ж людина не тільки говорить, але й робить, то у нього буде готова відповідь і буде готовий план. Але такі люди рідко говорять, вони скоріше будуть обережні, щоб не розповісти про свою ідею не тій людині, щоб ідею не вкрали.

Як ви розумієте й самі, обидві крайнощі призводять до нереалізованості. Одні навіть і не думають над ідеєю, а другі на стільки бояться втратити ідею, що не говорять про неї.

Звичайно, є ризик що вашу ідею можуть вкрасти. Але, по-перше, люди, які не ризикують - нічого і не домагаються. А по друге, це ж ваша ідея! Хто як не ви «просочений нею зсередини». Так що якщо навіть хтось і спробує поцупити ідею, у нього навряд чи вийде реалізувати її краще ніж у вас.

Це розуміють люди, які вже заробили стан і зараз підбирають ідеї, в які б могли інвестувати вільні кошти.

«Де ж знайти таких людей?» - Запитаєте ви.

Перше що вам треба знати про цей сайт - це те, що адміністрація зробить все можливе, щоб ваш проект знайшов інвестора, якщо він стоїть.

Salpis - це сайт закритого типу. Тобто, звичайний відвідувач зможе переглянути лише загальну інформацію про сайт і короткий опис будь-якого проекту. Щоб подивитися повний опис проекту, відвідувачеві треба зробити реєстрацію і перейти на тариф «Старт», який стоїть 500грн. Це зроблено для того, щоб дрібні шахраї не тривожили ні авторів, ні адміністрацію і не відволікали від роботи, щоб не крали ідеї.

Основна ідея полягає в тому, щоб до інвестування залучати не тільки великих інвесторів, але і дрібних теж на умовах пайової участі в проектах.

На сайті можна публікувати різноманітні ідеї для бізнесу, але вони повинні бути в рамках закону. На ряду з цим ви можете знайти інвестора і для розширення вже діючого бізнесу.

Ми віримо, що принесемо користь тисячам людей, які мріють реалізуватися в бізнесі, але їм не вистачає грошей для старту!

No comments:

Post a Comment

Bodybuilding комплекс тренувань любов і відносини авто машини офіс життя компанії банк гроші кредит Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини filmbaze.ru filmi.ge fest-news.kiev.ua firmware-portal.com fikus.xyz finhoz09.ru finger.sentav.com filmypro.net filmy-hd.com firmware-all.com