Tuesday, December 2, 2014

Важливо почати нове життя правильно

Багато успішних, амбітних українців прагнуть реалізувати себе не тільки на батьківщині, а й за кордоном. Одні надходять вчитися в престижні західні вузи і бізнес-школи, інші шукають роботу за кордоном, треті вступають в шлюб з іноземними громадянами або переїжджають в іншу країну на ПМП.

Настільки кардинальні зміни, фактично, відкривають нову сторінку в їхньому житті. Щоб не починати все з чистого аркуша, важливо перенести в нове життя самоідентифікацію, положення, досягнуте в суспільстві, а також якомога більше власних успіхів і напрацювань, підтверджених документально. Іншими словами, необхідно легалізувати свої документи - пройти спеціальну процедуру оформлення, перевірки та підтвердження їх юридичної сили в іншій країні. Для українських громадян легалізація проводиться тільки в Україні і повинна передувати виїзду за кордон на тривалий термін або для постійного проживання.

Незважаючи на всю важливість і життєву необхідність (офіційні органи будь-якої країни розглядають тільки легалізовані документи), легалізація залишається досить складною процедурою. Вона має масу нюансів для різних типів документів, у кожної країни свої вимоги до їх оформлення. Крім того, документ іноді проходить до п'яти інстанцій, серед яких не тільки перекладач і нотаріус, але також різні служби Міністерства юстиції, Міністерства закордонних справ, Міністерства освіти, консульств (посольств).

Легалізувати документи своїми силами, бігаючи по інстанціях, звичайно ж, можливо. Але навряд чи це призведе до економії грошей, не кажучи вже про витрачені нервах і часу. До того ж слід пам'ятати, що неправильно оформлені і тому не прийняті з першого разу документи ні разу ставали причиною відмови в подальшому.

Тому в настільки серйозному питанні краще покластися на досвід професіоналів, що виконують оформлення документів під ключ. В Україні таким надійним партнером ось уже 20 років виступає Відділ легалізації «ТРІС». («ТРІС» оформляє близько 40% всіх легалізованих документів.)

Компанія надає повний спектр послуг легалізації. 17 пунктів прийому документів працюють у Києві, Одесі та Харкові. Клієнт може просто передати свої папери з кур'єром і в обумовлений термін отримати назад повний комплект вже завірених документів. Відділ легалізації також надає послугу термінового оформлення.

Перевірка документів, виданих відносно недавно, йде по комп'ютерних базах даних. Тому їх оформлення відбувається протягом декількох днів. А ось на легалізацію «старих» документів, інформація про яких зберігається в паперових архівах, може піти цілий місяць. Тому фахівці радять оформляти документи заздалегідь, хоча б за 35-40 днів до від'їзду.

Легалізує документи правильно і вчасно! Це дозволить вам почувати себе за кордоном не гостем, а повноправним членом суспільства, які мають широкі можливості реалізувати свої плани і мрії, які, власне, і були метою приїзду в іншу країну.

No comments:

Post a Comment

Bodybuilding комплекс тренувань любов і відносини авто машини офіс життя компанії банк гроші кредит Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини filmbaze.ru filmi.ge fest-news.kiev.ua firmware-portal.com fikus.xyz finhoz09.ru finger.sentav.com filmypro.net filmy-hd.com firmware-all.com